Në nder të 130 vjetorit të hapjes së Mësonjëtores së parë në gjuhën shqipe në Korçë, Zv.Kryeministri i RM-së, Dr.Festim Halili, urimet e para të kësaj feste të shenjtë ia drejtoi mësimdhënësve të shkollës fillore ” Naim Frashëri” në Tetovë, me ç’rast falemderoi edhe mësuesen e tij të parë, znj. Xhevrie për kontributin dhe palodhshmërinë e saj në këtë mision të dhurmit të pashtershëm të dijes. Urojmë dhe përgëzojmë të gjithë ata mësimdhënës që denjësisht kontribojnë në zhvillim të gjeneratave të intelektualëve të cilët nesër do të përfaqësojnë popullin tonë. Altruizmi Juaj është i shenjtë, mësues të dashur!, shkruan zv/kryeministri në Facebook...http://www.shqipmedia.com/zvkryeministri-halili-per-7-mars-i-dhuroi-lule-mesueses-se-tij-te-pare/

  FaceDL prepare this results ( 0.225 seconds)